Předmět: Speciální exkurze A

« Zpět
Název předmětu Speciální exkurze A
Kód předmětu KCH/EXSPA
Organizační forma výuky Cvičení
Úroveň předmětu Bakalářský
Rok studia nespecifikován
Semestr Letní
Počet ECTS kreditů 1
Vyučovací jazyk Čeština
Statut předmětu nespecifikováno
Způsob výuky Kontaktní
Studijní praxe Nejedná se o pracovní stáž
Doporučené volitelné součásti programu Není
Vyučující
  • Bunda Jiří, Ing. Ph.D.
Obsah předmětu
Prohlídka vybraných potravinářských závodů s důrazem na technologii výroby.

Studijní aktivity a metody výuky
Přednáška s diskusí, Exkurze, výuka v terénu
  • Účast na exkurzi [reálný počet hodin - max. 8h/den] - 12 hodin za semestr
  • Příprava prezentace (referátu) [3-8] - 10 hodin za semestr
  • Příprava na dílčí test [2-10] - 8 hodin za semestr
Předpoklady
Odborné znalosti
předpokládají se základní znalosti základů kvasné chemie, pivovarsko-sladařské technologie a ostaní kvasné technologie
Výsledky učení
studenti dokáží: - popsat různé technologické systémy - vysvětlit pracovní podmínky jednotlivých technologií - uvést do souvislosti technické a ekonomické podmínky výroby - formulovat specifika jednotlivých výrob a aplikace jejich produktů
Vyučovací metody
Přednáška s diskusí,
Exkurze, soustředění, výuka v terénu,
Hodnotící metody
Demonstrace dovedností (praktická činnost),
Individuální prezentace,
Doporučená literatura


Studijní plány, ve kterých se předmět nachází
Fakulta Studijní plán (Verze) Kategorie studijního oboru/specializace Doporučený ročník Doporučený semestr