Vyučující
|
-
Mistrová Zdeňka, Mgr. Ph.D.
-
Kundrát Vladimír, Doc. Ph.D.
|
Obsah předmětu
|
Vypracování projektu bakalářské práce ve stanovené struktuře.
|
Studijní aktivity a metody výuky
|
Individuální konzultace
- Vypracování kvalifikační práce [52-468]
- 160 hodin za semestr
|
Předpoklady |
---|
Odborné znalosti |
---|
popsat základní metody výzkumu |
vysvětlit použití základních metod popisné statistiky |
Odborné dovednosti |
---|
vyhledávat literární zdroje v katalozích a databázích |
zpracovat a formátovat elektronický dokument |
Obecné způsobilosti |
---|
samostatně a odpovědně se rozhodovat na základě rámcového zadání |
Výsledky učení |
---|
Odborné znalosti |
---|
vysvětlit význam projektu bakalářské práce |
popsat strukturu pojektu bakalářské práce a vysvětlit obsah jednotlivých částí |
Odborné dovednosti |
---|
pracovat s odbornou literaturou |
požívat elektronické informační zdroje |
správně citovat zdroje |
vymezit problém |
zformulovat cíl práce, úkoly a hypotézy |
Obecné způsobilosti |
---|
obhájit projekt bakalářské práce |
Vyučovací metody |
---|
Odborné znalosti |
---|
Individuální konzultace, |
Odborné dovednosti |
---|
Samostatná práce studentů, |
Obecné způsobilosti |
---|
Individuální konzultace, |
Hodnotící metody |
---|
Odborné znalosti |
---|
Výstupní projekt, |
Odborné dovednosti |
---|
Výstupní projekt, |
Obecné způsobilosti |
---|
Výstupní projekt, |
Doporučená literatura
|
-
Brklová, Danuše; Hercig, Stanislav. Diplomové práce studujících učitelství tělesné výchovy. 1. vyd. Plzeň : Západočeská univerzita, 1994. ISBN 80-7043-112-1.
-
Eco, Umberto. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc : Votobia, 1997. ISBN 80-7198-173-7.
-
Glogar, A. Metodický manuál pro vypracování bakalářské a diplomové práce.. Zlín: Univerzita T.Bati, 2004. ISBN 80-7318-161-1.
-
Michalík, Petr; Roub, Zdeněk; Vrbík, Václav. Zpracování diplomové a bakalářské práce na počítači. 1. vyd. Plzeň : Západočeská univerzita, 2002. ISBN 80-7082-921-4.
-
Šesták, Zdeněk. Jak psát a přednášet o vědě. Praha : Academia, 1999. ISBN 80-200-0755-5.
|